Кожена гривна, стомана и розово IP покритие

64,00 лв
Изчерпан
продукт No: BA 913
Кожена гривна с розово IP покритие
 Обратно към: Мъжка колекция

Можете да върнете покупката в 14 дневен срок

Плащане с наложен платеж и банков път.

Телефон за поръчки 0895621323.

Гривна изработена от естествена кожа и хипоалергична неръждаема стомана.Произведена е в Италия от Lucca Barra.Фирмата произвежда изключително интересни модели мъжки бижута от стомана.Обработена е с IP покритие в розово злато.

Продуктът който разглеждате е произведен в съответствие с най-новите стандарти за качество и дизайн и норми както и законовите изисквания на Евтопейския Съюз.Нашите бижута са съсътавени от сребро 925 проба.

Можете да удължите животът на вашето бижу,като се отнасяте към него с повишено внимание и грижа.

Бижутата ма Jewellery&CO може да променят външният си вид в следствие на действие на различни фактори като:излагане на влага,минерални басейни,сауни,въглероден диоксид,серен диоксид,пот,парфюм или лосион за тяло или други ароматни вещества.Така бижуто може да се окисли,обезцвети и да промени първоначалният си външен вид,което не е по вина на производителя.

Бижутата на Jewellery&Co  са изработени или съдържат чупливи материали,кожа,бижутерийни камъни,смола,акрилни или стъклени елементи,перли или дърво.Тези материали могат да се счупят,когато бижуто е подложена на удар в твърда повърхност или при изпускане.Препоръчваме да се отнасяте с грижа към Вашите бижута Jewellery &Co.

И нека с удовеолствие носите своето бижу Jewellery &Co.