Сребърна гривна

62,00 лв
В наличност
продукт No: NUB205
Сребърна гривна
 Обратно към: Гривни

Можете да върнете покупката в 14 дневен срок

Плащане с наложен платеж и банков път.

Телефон за поръчки 0895621323.

Гривната е изработена от сребро проба 925 с родиево покритие,което спомага на метала да не потъмнява и не предизвиква алергия.Произведена в Италия! Изработена е от плетено сребро с позлата от 3 микрона 14 карата.

Продуктът който разглеждате е произведен в съответствие с най-новите стандарти за качество и дизайн и норми както и законовите изисквания на Евтопейския Съюз.Нашите бижута са съсътавени от сребро 925 проба.

Можете да удължите животът на вашето бижу,като се отнасяте към него с повишено внимание и грижа.

Бижутата ма Jewellery&CO може да променят външният си вид в следствие на действие на различни фактори като:излагане на влага,минерални басейни,сауни,въглероден диоксид,серен диоксид,пот,парфюм или лосион за тяло или други ароматни вещества.Така бижуто може да се окисли,обезцвети и да промени първоначалният си външен вид,което не е по вина на производителя.

Бижутата на Jewellery&Co  са изработени или съдържат чупливи материали,кожа,бижутерийни камъни,смола,акрилни или стъклени елементи,перли или дърво.Тези материали могат да се счупят,когато бижуто е подложена на удар в твърда повърхност или при изпускане.Препоръчваме да се отнасяте с грижа към Вашите бижута Jewellery &Co.

И нека с удовеолствие носите своето бижу Jewellery &Co.